100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

liliabrown
17-10-2015 09:24:50

Het slachtoffer werd benaderd door Nike Sko Tilbud de verdachte in de buurt van een Royal Cars taxistandplaats op Marton Road en ze liep met de man uit Vale Park Road op Hoek Straat en vervolgens op Whitfield Avenue, waar de overtreding plaatsvond. Het slachtoffer werd achtergelaten met lichte verwondingen die geen behandeling nodig was.
Functionarissen hebben eerder een beroep gedaan
adidas sko op een man die stond dicht bij de Royal Cars taxistandplaats, in de buurt van de kruising van Martin Road en Southfield Road wanneer de 42-jarige vrouw slachtoffer werd benaderd door de verdachte op te sporen.
Deze man vitale informatie die sterk officieren konden helpen met het onderzoek zou kunnen hebben. Hij wordt beschreven als een blanke man, in zijn late jaren veertig jaar tot begin jaren vijftig, van medium te bouwen met 'korte achterkant en zijkanten' kapsel en  adidas sko damegekleed in een blauwe spijkerbroek en een rode top. Officieren willen deze man om hen te contacteren.
Er wordt aangenomen dat er twee Nike Sko fietsers waren ook op het gebied van Marton Road in de buurt van de kruising met Southfield Road rond de tijd van het incident en de officieren zouden ook een beroep op deze mensen om hen te contacteren.